You Were Never Really Here

 

YOU WERE NEVER REALLY HERE

 

Joe is een getraumatiseerde oorlogsveteraan die als een schaduw door het leven gaat. In dienst van een bevriende privé-detective krijgt hij de opdracht om de vermiste minderjarige dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij echter verstrikt in een wereld van corruptie en wraak en roept hij een golf van extreem geweld op zich af.

 

YOU WERE NEVER REALLY HERE is een beklemmende drama thriller van Lynne Ramsay (WE NEED TO TALK ABOUT KEVIN) met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master). Geselecteerd voor de Officiële Competitie en winnaar Beste Acteur en Beste Screenplay van het Filmfestival van Cannes 2017.

 

Joe est un vétéran de la guerre traumatisé qui n’est plus que l’ombre de lui-même. Travaillant pour le compte d’un ami détective privé, on lui confie la mission de retrouver la trace de la fille disparue d’un homme politique en vue. Lorsqu’il la sauve d’un bordel à Manhattan, il se retrouve prisonnier d’un monde baignant dans la corruption et une extrême violence.

 

YOU WERE NEVER REALLY HERE est le nouveau thriller oppressant de Lynne Ramsay (WE NEED TO TALK ABOUT KEVIN) avec Joaquin Phoenix (Inherent Vice, Her, The Master).

PRESS

★★★★★

Volkskrant

“Phoenix, ... terecht bekroond met de acteerprijs op het filmfestival van Cannes.”

 

★★★★★

Telegraaf

“Oscarwaardige wraakengel”

 

★★★★★

Trouw

“Het jaar is nog maar amper begonnen, maar met ‘You Were Never Really Here’ dient zich meteen het eerste meesterwerk aan.”

 

★★★★

NRC

“Rijk en gelaagd.”

 

★★★★★

Filmkrant

“Lynne Ramsays nieuwe film is al de Taxi Driver van de 21e eeuw genoemd en als je de vergelijking eenmaal kent kun je die niet meer ontkennen.”

 

★★★★

Filmtotaal

“Qua beeldtaal haakt Ramsey aan bij de groezelige klassieke thrillers van vakbroeders als Scorsese en De Palma.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Director: Lynne Ramsay ('We Need To Talk About Kevin')

Writer: Jonathan Ames (novel), Lynne Ramsay (screenplay)

Cast: Joaquin Phoenix, Alessandro Nivola, John Doman

 

Genre: Thriller